Cu capsule cafea, totul este mult mai simplu și rapid!

Deși apreciem gustul dat de o cafea preparată în mod clasic, trebuie să recunoaștem că nu mai avem timpul necesar pentru a o pregăti așa cum se cuvine. Prin urmare, toată lumea are nevoie de capsule cafea, nu?

Majoritatea dintre noi ne începem ziua cu o cană de cafea fierbinte și aromată, care parcă ne dă energia pentru a face față cu brio provocărilor dimineții pentru ca, pe perioada zilei, să mai savurăm măcar o ceașcă din lichidul plin de savoare. Deși apreciem gustul dat de o cafea preparată în mod clasic, trebuie să recunoaștem că nu mai avem timpul necesar pentru a o pregăti așa cum se cuvine. Prin urmare, toată lumea are nevoie de capsule cafea, nu?

Capsule cafea aromate, o invenție care a schimbat lumea

Deși pare o glumă afirmația de mai sus, realitatea este că este complet adevărată. În condițiile în care suntem mai mereu pe fugă și timpul ne este drămuit la maxim, ajutorul dat de aceste mici capsule cafea, doza noastră de energie zilnică, este unul care nu poate fi negat!

Ce se află într-o capsulă cafea?

Cu siguranță te-ai întrebat și tu ce conțin aceste capsule cafea? Nu mai căuta în altă parte, pentru că ai aici răspunsul. Este vorba despre cafea măcinată, care a fost extrasă din boabe de cafea robusta sau arabica, prăjite în așa fel încât își dezvoltă aromele bine cunoscute de toată lumea. Ulterior, boabele sunt măcinate fin pentru putea fi extrase ușor și uniform în momentul în care cafeaua începe să fie preparată.

Nu există o anumită zonă a lumii unde se cultivă cafea special pentru a fi folosită la capsule, ceea ce este perfect, pentru că fiecare dintre noi avem preferințele noastre, și astfel putem cumpăra exact ceea ce ne place să simțim atunci când savurăm ceașca zilnică.

Arome împletite

Mai mult decât atât, în multe capsule cafea producătorii au mai adăugat și alte arome naturale, cum ar fi scorțișoara sau vanilia, preferate de mulți. Aceste arome subtile nu fac decât să o accentueze și mai mult pe cea a cafelei, iar gustul pe care îl vom simți ne va inunda sufletul de fericire.

Doza exactă într-o singură capsulă

Ceea ce toată lumea adoră la aceste capsule cafea este că ele conțin exact doza perfectă pentru cea mai bună combinație de gust, efect și aromă. O capsulă standard are în jur de 6 – 8 grame de cafea măcinată, suficient pentru a te bucura de un gust bun, exact așa cum îți dorești.

Sigiliul perfect

Pentru ca tot ce se află în interiorul unei capsule cafea să fie protejat de razele puternice ale soarelui sau intervenția oxigenului pe acolo, aceste mici recipiente sunt sigilate printr-o etichetă de aluminiu sau plastic. În timpul preparării însă, eticheta va fi perforată pentru ca apa fierbinte să poată pătrundă și să fie extrasă cafeaua. Te vei bucura de fiecare dată de ceașca perfectă de cafea, exact așa cum îți place.  

În multe capsule se află și un gaz protector, de regulă azotul, care menținea cafeaua proaspătă timp îndelungat, iar aroma nu are cu nimic de suferit. În plus, să nu uităm nici de emulsifiantul care îți aduce o consistență mai bună!

Kafferoma, pentru iubitorii de cafea

Kafferoma este un magazin online din Petrești, Alba, înființat în anul 2016, și care, după cum îi spune numele, este unul perfect pentru toți cei care iubesc cafeaua. S-au specializat în vânzarea de cafea, capsule de cafea, paduri ese44, paduri Senseo, băuturi instant și cafea instant.

Pentru pasionații de cafea nu avem decât un singur lucru să le spunem: aici vor găsi cafeaua perfectă, și asta nu este deloc puțin!

Magazinul online Kafferoma își importă produsele chiar din Italia, una dintre țările recunoscute pentru tradiția și experiența bogată în producția de cafea de înaltă calitate. Echipa de aici colaborează strâns cu producători italieni reputați, pentru a le aduce mai aproape românilor iubitori de cafea cele mai autentice produse italienești.

Ofertă generoasă

La o simplă vizită pe site-ul lor nu ai cum să nu remarci mai bine 1.000 de produse, cuprinse în cadrul unui catalog. Nu va fi deloc dificil să găsești aromele și tipurile de cafea care îți sunt pe plac. Se pornește de la cafele intense și aromate la opțiuni delicate și rafinate, capsule cafea și nu numai, pentru o experiență rapidă și simplă, la păduri ese44 și paduri Senseo pentru iubitorii de cafea de înaltă calitate și nu numai, pe toate le găsești ușor aici.

O echipă întreagă, doar pentru tine

Profesionalsim și calitate sunt cele două cuvinte care descriu cel mai bine Kafferoma, dar spre deosebire de multe alte firme, aici ai parte de ceva surprinzător, un excelent serviciu cu clienții. Echipa de aici este mereu la dispoziția celor interesați de a afla mai multe, dar și a oferi asistență personalizată în timpul procesului de cumpărare.

Date de contact

Vero Mol Caffe Srl

Valea Sebeșului 20 – Petrești, Alba

Telefon: 0755456013

Program: de luni până vineri: 08.00 – 15.30

Email: info@kafferoma.ro

Previous post Cum să cumperi mereu carne proaspătă pentru mese sănătoase și echilibrate!
Photo 1 Mediterranean Diet 2 Benefits Next post Dieta mediteraneană: Beneficii și rețete ușoare