Descopera 6 retete delicioase cu carne pentru kebab!

Doner kebab este un tip de mancare fast food care a castigat multa popularitate de-a lungul anilor datorita aromei sale. Se face prin marinarea carnii, de obicei de vita sau de pui, intr-un amestec de condimente care este apoi gatita pe un grill rotativ. Aceasta metoda de gatire asigura o carne pentru kebab frageda si suculenta, ce poate fi folosita intr-o varietate de tipuri de doner kebab in restaurantele fast-food.

Continua sa citesti si descopera cum poti reinterpreta clasicul doner kebab, pornind de la clasicul sandvis si pana la o fuziune intre bucataria orientala si cea asiatica.

Sandvis Doner Kebab

Cea mai des folosita modalitate de a folosi carnea pentru doner kebab este intr-un sandvis. Acesta este un produs fast-food clasic, popular in intreaga lume. Sandvisul se face folosind lipie sau paine proaspata in care se pun felii de carne, impreuna cu salata verde, rosii, ceapa si o varietate de sosuri. Rezultatul este o masa gustoasa si satioasa, perfecta pentru un pranz sau o cina luata pe fuga.

Salata Doner Kebab

Pentru cei care vor sa manance fast-food intr-o varianta mai sanatoasa, o salata doner kebab este o alegere excelentace ce se face din salata verde, peste care se adauga felii de carne pentru doner, castraveti, rosii si alte legume. De asemenea, poate fi acoperita cu un sos la alegere, cum ar fi Tartar, ce este un sos usor de maioneza, aromat cu patrunjel si ceapa.

Doner Kebab Wrap

Wrap-ul cu carne pentru doner este asemanator cu un sandvis, doar ca in loc de lipie sunt folosite foi pentru tortilla. Aceasta este o optiune excelenta pentru cei care vor sa manance mai putina paine sau vor sa ia masa din mers.

Wrap-ul se face punand toate ingredientele pe mijlocul foii de tortilla, ce este apoi rulata si poate fi servita cu o varietate de sosuri, precum Mediteraneean sau Izmir.

Doner Kebab Nachos

Una dintre propunerile noastre creative este nachos-ul cu carne pentru doner, un aperitiv sau o gustare distractiva, inedita si gustoasa. Carnea este taiata in bucati foarte mici si adaugata peste un pat de chipsuri tortilla impreuna cu branza, jalapeños si alte toppinguri.

Orez prajit Doner Kebab

Pentru un twist de inspiratie asiatica, carnea pentru doner poate fi servita impreuna cu orez prajit. Carnea poate fi taiata in bucati mici si prajita impreuna cu orezul, legume (ardei, ceapa, broccoli) si condimente. Este un fel de mancare aromat si satios, perfect pentru o masa rapida si usoara.

Doner Kebab Stir Fry

Si pentru a uni doua din cele mai iubite bucatarii din lume, cea orientala si cea asiatica, carnea feliata  subtire este prajita intr-o tigaie wok alaturi de legume, taiteii noodles, pentur a obtine un fel de mancare delicios, car este si usor de facut.

Dupa cum poti vedea, carnea doner kebab este un ingredient versatil care poate fi folosit pentru a crea o varietate de preparate delicioase si aromate. Fie ca faci un doner kebab clasic sau ca incerci retete noi, exista multe modalitati de a folosi aceasta carne gustoasa.

Data viitoare cand cauti inspiratie pentru meniul restaurantului tau, ia in considerare colaborarea cu un distribuitor de carne pentru kebab de top, astfel incat sa servesti cele mai delicioase preparate clientilor tai!

Cinar Distribution este unul din cei mai importanti furnizori carne kebab si produse fast food, ce este recunoscut si apreciat pentru prospetimea, aroma bogata si savuroasa a produselor comercializate. Descopera gama de produse pentru fast food chiar acum, pe CinarDistribution.ro!

Previous post Descopera o reteta de mousse de ciocolata cu oua de tara!
Next post Afla cum sa folosesti drojdie pentru a face paine impletita cu crema de lamaie!