Informatii practice si utile despre masajul de relaxare facut la salon

Daca iti doresti sa simti sentimentul de relaxare si liniste interiora mult mai des sau esti in cautarea unei metode de a inlatura stresul, atunci fa cateva sesiuni de masaj de relaxare si cu siguranta vei observa diferenta. Vino la SPA si beneficiaza de serviciile oferite de catre maseurii profesionisti. Masajul se face cu ajutorul unor manevre specifice in scop terapeutic si recuperator, pentru ca pacientii care vin aici sa se bucure din plin de obiectivele propuse. 

Masajul de relaxare este considerat un adevarat rasfat pentru trup si minte deopotriva. Acesta este recomandat persoanelor de orice varsta, chiar si pentru varstnici. Beneficiile sale sunt cunoscute de multa vreme peste tot in lume, deoarece masajul a reusit sa trateze o multime de afectiuni medicale, dar si sa ofere o stare profunda de liniste si calm.

Scopul masajului de relaxare este de a inlatura efectelor oboselii pe care le resimte corpul uman, de a oferi un plus de claritate mintii, si de a stimula organismul pentru a-i creste rezistenta la efort sau la boli. Pentru a obtine rezultate spectaculoase, aveti nevoie de un  masaj de relaxare profesionist. Vino la salon masaj Bucuresti si vei beneficia de rezultate uimitoare. In acest fel vei avea o experienta unica vizavi de sesiunile de relaxare efectuate.

Totul se desfasoara intr-o atmosfera placuta, folosind uleiuri aromate si muzica linistitoare. Este important sa faceti cate o ora de masaj cel putin o data pe saptamana, pentru a va mentine starea de bine pentru cat mai mult timp. Masajul de relaxare nu insoteste tratamentele prescrise de medic ci de multe ori le inlocuieste cu precizie, iar rezultatele obtinute sunt net superioare tratamentului medicamentos. Asadar, beneficiile pe care le aduce sanatatii omului sunt numeroase si merita sa tineti cont de efectele masajului atat pe termen scurt si mediu, cat si lung.

Cine ar trebui si cine nu ar trebui sa faca masaj de relaxare?

Toti cei care nu sufera de afectiuni medicale si nu au masajul pe lista de contraindicatii de la medic, pot beneficia de aceasta practica ori de cate ori simt nevoia. Dintre oamenii care au nevoie de un masaj de relaxare amintim:

  • cei care vor sa aiba parte de o stare de bine;
  • persoanele care fac multa miscare;
  • cei care stau mult timp la calculator
  • femeile insarcinate;
  • femeile care nu vor sa faca vergeturi pe membre sau abdomen;
  • persoanele care sufera de stres, de tulburari emotionale sau psihice.

Desi masajul este extrem de eficient exista cateva contraindicatii, pe care toata lumea trebuie sa le cunoasca si de care trebuie sa se tina cont.

Iata care sunt afectiunile care impiedica oamenii sa faca masaj:

  • rani recente sau deschise;
  • afectiuni dermatologice;
  • traumatisme acute;
  • contuzii;
  • arsuri sau arsuri solare
  • infectii la nivel tegumentelor.
  • hematoame musculare;
  • artrite.
  • varice voluminoase,
  • ulcer varicos,
  • tromboze venoase,
  • flebite si tromboflebite.

Prin urmare, masajul este indicat doar persoanelor care au pielea perfect sanatoasa.

De ce este bine sa faci un masaj de relaxare?

Traim cu totii intr-o viata stresanta in care ne chinuim sa gasim diferite solutii de a lupta impotriva factorului principal care ne deterioreaza complet starea de bine. Stresul are repercursiuni grave asupra sanatatii de aceea pentru a ne pastra o stare optima de confort este indicat sa introducem masajul de relaxare in rutina zilnica.

Acesta reprezinta o metoda extrem de eficienta de combatere a stresului si se realizeaza de catre maseurii profesionisti. In cadrul acestui salon masaj Bucuresti veti fi intampinati de maseuri calificati care au o vasta experienta in domeniu si se dedica cu pasiune si interes meseriei pe care o practica. Acesta reprezinta mixul perfect care ii ajuta sa obtina de fiecare rezultate excelente, asadar clientii isi vor dori sa revina si alta data cu incredere in acest loc.

Prin miscarile usoare si profunde ale degetelor maseurii reusesc sa elimine rapid oboseala, sa relaxeze muschii si sa creeze o stare generala de bunastare. Cu ajutorul unor tehnici speciale, se activeaza circulatia sangelui in fiecare segment si prin urmare atat corpul, cat si mintea sunt eliberate complet de tensiunile acumulate. 

In ziua de astazi, masajul nu mai este un lux iar aceasta practica se afla la indemana tururor. In plus, SPA-urile se bucura de o mare popularitate iar oamenii au tendinta de a merge in aceste locuri nu doar atunci cand sunt in concediu, ci oricand isi doresc putin rasfat.

Specialistii recomanda aceasta practica pentru oricine simte nevoia de relaxare, cel putin o data pe saptamana. Efectele masajului de relaxare sunt vizibile imediat dupa terminarea sedintei si se vor mentine pentru o perioada mai lunga de timp, in functie de frecventa cu care mergeti la salon masaj Bucuresti. Vestea buna este ca masajul de relaxare nu are nici un fel de repercursiuni negative, daca persoana in cauza nu are contraindicatii in acest sens de la medic.

Beneficiile masajelor la SPA

Beneficiul major al acestui tip de masaj este relaxarea totala a intregului corp, care se realizeaza prin eliberarea tensiunii acumulate in corp si minte. Pentru a intra rapid intr-o atmosfera de relaxare exista cateva elemente care functioneaza perfect cum ar fi: muzica lenta pe ritmuri relaxante ce cuprinde o diversitate de sunete din natura, difuzarea luminii in salonul de masaj, precum si parfumul intens al uleiurile esentiale de aromaterapie.

De asemenea, masajul reduce in mod considerabil nivelul de cortizol din organism, ce este responsabil cu starile de anxietate cu care se confrunta multa lume in ultima vreme. Starea de anxietate ne acapareaza rapid, fara sa ne dam seama uneori, iar din acest punct de vedere un masaj de relaxare joaca si un rol de preventie, caruia merita sa-i acordam toata atentia binemeritata.

Masajele de relaxare combat insomnia si ii ajuta pe cei care au un somn mai nelinistit sa se bucure de odihna profunda, imbunatatind foarte mult calitatea somnului. De asemenea, studiile arata ca frecventa undelor cerebrale delta incepe sa fie tot mai buna, astfel ca oamenii vor dormi mai bine si mai mult in urma efectuarii periodice a masajului de relaxare.

In plus, ajuta la circulatia sangelui, ceea ce se rasfrange astfel: aport bogat de sange in muschii tensionati, indepartarea acidului lactic din tesuturile musculare, precum si eliminarea toxinelor intr-un mod cat mai eficient. Mai mult decat atat, masajul indeparteaza starile de constipatie cronica, favorizand tranzitul intestinal, reduce disconfortul, inflamatiile din corp precum si durerea.

Tehnici ale masajului de relaxare

Masajul de relaxare nu este unul dureros sau brutal, ci unul care te induce intr-o stare profunda de liniste si iti ofera posibilitatea de a petrece timp de calitate intr-un cadru absolut minunat. Se efectueaza cu lotiuni speciale, care stimuleaza starea de bine si se bazeaza pe mangaierea si framantarea usoara a pielii.

Masajul de relaxare include miscari de profunzime, vibratii plane si punctate. Acesta trebuie sa se execute corect tinand cont de cateva reguli de baza. Miscarile se vor directiona catre tractul limfatic si se maseaza usor tot corpul incepand de la picioare si pana la scalp. Este important sa va destindeti pentru ca toti muschii sa fie cat mai bine relaxati, deoarece in caz contrar masajul nu se poate realiza corect.

Tehnicile se repeta de la 5 la 8 ori pentru un plus de efect. Temperatura aerului din salonul de masaj nu trebuie sa fie mai mica de 20 de grade. Masajul trebuie facut pe corpul gol, fara sa va stanjeniti pentru a se putea obtine rezultatele dorite.

Nu purtati bijuterii atunci cand mergeti la salon masaj Bucuresti pentru ca acestea s-ar putea sa va incomodeze pe parcursul sedintei de relaxare. Fiecare maseur din cadrul SPA-ului nostru se implica cu dedicare si pasiune in ceea ce priveste aplicarea miscarilor de masaj. Acestia efectueaza miscari lente cu efect relaxant, dar si miscari active care tonifica sistemul nervos.

Tenicile de baza constau in mangaierea, stoarcerea si framantarea pielii. Mangaierea este o tehnica potrivita pentru inceput si sfarsit si consta in miscari usoare de palme. Cu ajutorul miscarilor combinate se obtine indepartarea stratului superior al epidermei, reducerea tensiunii nervoase si se imbunatateste elasticitatea pielii, ceea ce duce la o stare de relaxare profunda.

Prin tehnica de stoarcere a pielii se obtine: eliminarea edemului; tonifierea corpului si stimularea sistemului nervos central. Framantarea pielii ocupa locul cel mai important in masajul de relaxare si se realizeaza in cea mai mare parte a timpului. Are un efect tonic si ofera un plus de vitalitate. Mai sunt si alte tehnici de masaj care pot fi utilizate, cum ar fi agitarea care este foarte eficienta pentru relaxarea musculara sau frecarea care se realizeaza cu miscari circulare si rectilinii.

In concluzie, daca vrei sa patrunzi si tu in tainele masajului de relaxare si sa simti pe propria piele ce inseamna adevarata relaxare nu iti ramane decat sa iti faci o programare la acest salon masaj Bucuresti.

Introdu masajul in rutina ta zilnica pentru a trata anumite probleme medicale, dar si pentru a te bucura de rasfat deplin oricand ai nevoie. Este important sa adopti obiceiul de a face masaj cu regularitate pentru a beneficia de rezultate uimitoare.

Masajul joaca un rol foarte important in mentinerea unui stil de viata sanatos de aceea nu ar trebui sa-i desconsiderati meritele. Acesta ofera un real ajutor pentru buna functionare a organelor din corp, dar si a mintii. Reprezinta un mijloc de rasfat, de care ar trebui sa tineti cont oricand va simtiti obositi sau anxiosi.

Este recomandat sa mergi la un salon spa pentru masaj ori de cate ori simti nevoia si sa colaborezi cu terapeuti experimentati care stiu exact cum pot sa-ti induca o stare profunda de bine. Specialistii in masaj din cadrul studioului nostru au o pregatire intensa si stiu exact cum trebuie sa actioneze pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Previous post Sfaturi utile dacă vrei să pui bazele propriei afaceri în domeniul agricol
Next post Tehnologia Lamelării Crampoanelor: Secretul Performanței Anvelopelor de Iarnă