Caramida cu caramida, se ridica… PRIMUL teatru privat construit de la zero in ultimele 8 decenii

[ad_1]

„Astăzi un vis și-a pornit drumul spre realitate:

Grivita 53, primul teatru privat construit de la zero după aproape 80 de ani, se construiește și își va primi publicul în 2024.

Chris Simion-Mercurian și Tiberiu Mercurian au reușit imposibilul și, după 6 ani de luptă cu inerția, cu piedicile de tot felul, cu birocrația, au reușit să strângă suma necesară proiectului!

Ministerul Culturii a sprijinit proiectul cu 1.9 milioane EUR din fonduri norvegiene, nenumărați „ctitori” privați au cumpărat cărămizile care vor clădi teatrul.

Felicitări, tuturor!”

Acesta este mesajul din 1 MARTIE (ce…Mărțișor frumos!) transmis de ministrul Culturii, Lucian N. Romașcanu. O veste minuntaă, ca s-o spunem pe-a dreaptă!
Și… cu toate că oficialul a ținut să recunoască: „ Avem rezerve pentru a acoperi costurile suplimentare  generate de scumpirile materialelor de construcție!”, faptul că proiectul a fost demarat, faptul că „lucrurile se mișcă”,aa cum e vorba românului, e un lucru îmbucurător”! și avem încredere că… nu peste mult timp, noul teatru își va bucura spectatorii!

Articolul Caramida cu caramida, se ridica… PRIMUL teatru privat construit de la zero in ultimele 8 decenii apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Previous post Avem in Prahova un oras UNIC in Europa, cu… DOUA Gari Regale
Next post E DE BINE: Guvernul a aprobat acordarea biletelor de tratament balnear in anul 2023 si A MAJORAT suma alocata in acest scop