Cum a fost azi?! Asa…

[ad_1]

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat o serie de acțiuni prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată, în fiecare an, la data de 22 decembrie.

La ceremonii au particpat reprezentanțiai autorităților locale și județene, ai instituțiilor de cultură și…„o mână” de ploieșteni (căci din păcate,tradiția asta se menține!)

Astfel, începând cu ora 10.00, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea, s-a derulat simultan activități în cadrul cărora a fost cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. S-au oficiat servicii religioase și s-au depus coroane și jerbe de flori.

 La monumentul situat pe esplanada Palatului Administrativ  au avut loc, începând cu ora 11.00, o serie de manifestări menite să comemoreze evenimentele din Decembrie 1989. În prezența oficialităților, a revoluționarilor și a ploieștenilor prezenți s-a intonat Imnul Național al României, a avut loc o ceremonie religioasă și s-au depus coroane și jerbe de flori.

Totodată, la Catedrala “Înălțarea Domnului” s-a oficiat un serviciu religios, urmat de depunerea coroanelor și jerbelor de flori în memoria eroilor Revoluției din Decembrie 1989.

„Momente”, ceremonii, aducere-aminte… niscaiva gânduri, jerbe și coroane. Și parcă… mai mulți reprezentanți ai autorităților decât… ploieșteni.

Articolul Cum a fost azi?! Asa… a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Previous post S-au aprobat fonduri europene pentru sectorul de autostrada Pascani-Suceava-Siret
Next post Cel de-al zecelea punct de salvare aeromedicala din tara, operational, de-acum, la Brasov