Mai bine pentru comunitatea ploiesteana: Noi proiecte de impact primesc finantare prin PNRR

[ad_1]

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Relații Internaționale, informează comunitatea locală că, astăzi, au fost aprobate alte două finanțări europene prin PNRR Componenta C10- Fondul local.

„Elaborarea în format digital – GIS a PUZ-ului pentru Municipiul Ploiești – Zona Centrală” și “Elaborarea/actualizarea în format GIS a PUG-ului pentru Municipiul Ploiești” au ca scop furnizarea serviciilor publice digitale interoperabile, personalizate și ușor de utilizat.

Reprezentantii municipalității transmit că astfel se vor înființa pârghiile necesare pentru îmbunătățirea cadrului de planificare teritorială prin documente și proceduri simplificate și digitalizate de amenajare a teritoriului, cetățenii urmând să aibă acces sporit și transparent la documentele de planificare spațială și teritorială.

Valoarea totală a celor două proiecte este 4.247.059,421 lei, cu TVA.

Implementarea proiectelor mai sus menționate contribuie, astfel, la îndeplinirea obiectivului specific componentei 10, propus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, respectiv, asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean, contribuind astfel la îndeplinirea reformei 1 – Crearea cadrului pentru mobilitate urbană durabilă.

Articolul Mai bine pentru comunitatea ploiesteana: Noi proiecte de impact primesc finantare prin PNRR a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post UNDA VERDE prin PNRR pentru 45 de statii de incarcare pentru masini electrice la Ploiesti
Next post Portalul ANAF, în mentenanță vineri, 11 noiembrie 2022