USAMV Cluj Napoca va fi timp de doua zile capitala agriculturii europene

[ad_1]

Decidenți importanți de la nivel european și național vor fi prezenți la “Transilvania Food Summit”, în Campusul USAMV Cluj Napoca.

Potrivit organizatorilor, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai structurilor de conducere a Asociațiilor și Cooperativelor din Europa, cele mai mari federații de asociații si cooperative din România, Universități si Institute de Cercetare de top, GAL-uri și primarii din Transilvania, vor fi alături de fermieri și producători, reprezentanți HoReCa și retail.

Ne dorim să găsim împreună soluții pentru consolidarea fermierilor și producătorilor din Transilvania, pentru promovarea produselor locale și tradiționale. Deasemenea o secțiune aparte va fi dedicată bioeconomei Munților Apuseni.

Articolul USAMV Cluj Napoca va fi timp de doua zile capitala agriculturii europene apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a primit unda verde de la Guvern pentru realizarea cladirii ce va gazdui laboratoarele de cercetare in Inteligenta Artificiala!
Next post Ambasadorul Finlandei, doamna Marjut Akola, discutii la Primaria Ploiesti, pe teme economice, de educatie si sanatate