ANUNT de ultim moment privind contextul reinceperii furnizarii APEI CALDE in Ploiesti

[ad_1]

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că operatorul S.C. Termo Ploiești S.R.L. a încheiat contractul-cadru cu OMV Petrom pentru furnizarea gazelor naturale la CET Brazi.

„Precizăm că municipalitatea are asigurate în buget sumele necesare pentru achitarea contravalorii facturilor ce vor fi emise în cadrul acestui contract.

De asemenea, astăzi, au redevenit funcționale Centralele Termice 23 August și Bucov, fapt ce permite încărcarea instalațiilor cu apă caldă și reluarea distribuției acestui serviciu către populație, urmând ca, treptat, să se asigure apă caldă către toți beneficiarii SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică) al municipiul Ploiești.

Asigurarea gazelor naturale pentru CET Brazi permite, astfel, demararea procedurilor tehnologice necesare pentru umplerea, etapizată, a rețelei primare și, ulterior, a celei secundare, ceea ce va determina aducerea agentului termic la o temperatură ce poate asigura, inițial, furnizarea de apă caldă menajeră către populație și, mai apoi, a încălzirii în sistem centralizat.

La ora actuală, 17 echipe de intervenție și mentenanță, dotate cu logistica necesară, ale operatorului S.C. Termo Ploiești S.R.L., sunt prezente în teren, astfel încât, să se asigure verificarea de specialitate a instalațiilor și să se permită reluarea furnizării apei calde către populație, în condiții de siguranță și la parametrii optimi de funcționare”, au transmis miercuri dimineață reprezentanții municiplității.

Articolul ANUNT de ultim moment privind contextul reinceperii furnizarii APEI CALDE in Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post 27 octombrie, SUPER-SEARA de JAZZ la Ploiesti: Nicolas Simion Quartet si… Orchestra Nationala de Jazz a Frantei
Next post De vineri, 21 octombrie, se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire, in Sectorul 6