Inca o amenda „grasa” aplicata de Garda de Mediu Prahova! Aflati cine scoate banii din buzunar!

[ad_1]

O societate din Municipiul Ploiești a fost sancționată de către Garda de Mediu Prahova cu amendă în valoare de 60.000 lei în urma controlului efectuat la operatorul economic în cauză.

În cadrul controlului, comisarii de mediu au constatat că societatea cu domeniul de activitate fabricarea articolelor de sticlă, desfășura la punctul de lucru activitatea de depozitare și concasare deșeuri din sticlă, fără deținerea autorizației de mediu.

Concret, pentru neregulile constatate, operatorul a fost sancționat în consecință , pentru continuarea activității fiind necesară intrarea în legalitate prin obținerea actelor de reglementare.

Articolul Inca o amenda „grasa” aplicata de Garda de Mediu Prahova! Aflati cine scoate banii din buzunar! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Semaforizare inteligenta in capitala. Cu… „piciorul pe acceleratie”! Anuntul primarului general
Next post ONORANT: Grieg Lambousy – New Orleans Jazz Museum, la Ploiesti, la impresionanta conferinta dedicata celor 53 de ani de la PRIMULUI festival de JAZZ din Romania